301 vs 302 – Sprout Digital

Arjunapulsamurah.com, Kota Malang – Kabar update terviral soal 301 vs 302 – Sprout digital #Sprout #digital

Maaf, kami semakin teknikal sekarang tetapi kami akan melakukan pengenalan mudah dahulu. Jika anda mahukan contoh lain, sila tinggalkan ulasan dan saya berbesar hati untuk menunjukkannya kepada anda.

Jadi cara yang akan kami perkenalkan sekarang ialah menggunakan fail .htaccess. Ini adalah fail tersembunyi di tapak web anda yang menghalakan pelayan web seperti yang digunakan oleh Apache untuk mengendalikan permintaan tapak web anda.

Jadi untuk contoh 301 kami:
– 301 Kami telah berpindah ke

Kami akan mengedit fail .htaccess kami untuk kelihatan seperti ini:

RewriteEngine On Redirect 301 / content / contact-us / contact-us

Dan untuk contoh 302 kami:
– 302 Kami ada sementara itu berpindah ke tetapi kami akan kembali ke alamat lama tidak lama lagi.

Kami akan mengedit fail .htaccess kami untuk kelihatan seperti ini:

RewriteEngine On Redirect 302 / konten / hubungi-kami / hubungi-kami

Mudah-mudahan, contoh ini akan membantu anda bermula dan memastikan anda tidak terlepas trafik organik mahal yang mengambil masa yang lama untuk mendapatkannya.

Jika anda mempunyai sebarang soalan atau komen, sila gunakan fungsi komen di bawah dan saya akan menghubungi anda secepat mungkin.

Mengenai Tauge

Kami ialah firma perunding digital yang mengkhusus dalam pembangunan aplikasi mudah alih hujung ke hujung, pembangunan web dan perkhidmatan e-dagang. Kami juga boleh membantu anda menyusun bahagian produk dan teknologi anda.

disadur : souce

Sekian Kabar update terpopuler mengenai 301 vs 302 – Sprout digital dengan tags keyword #Sprout #digital

Anda pasti Tertarik untuk Bisnis refill ulang pulsa dan paket kuota, Karena selain bisa dijual ke orang lain juga bisa di pakai sendiri untuk menekan pengeluaran Anda.

Karena harga kami itu Harga GROSIR sehingga jauh lebih murah daripada isi pulsa di konter atau di penjual online sekalipun, Apalagi lewat Bank / Banking pasti Mahal, selisih jauh harganya dengan server kami Arjuna Pulsa.

daftar via apk
daftar via whatsapp

Sharing is caring...