Top Up Saldo TopindoPay dan Menangkan Total Hadiah Rp30.000.000!

Arjunapulsamurah.com, Kota Malang – Kabar update viral soal Top Up Saldo TopindoPay dan Menangkan Total Hadiah Rp30.000.000! #Top #Saldo #TopindoPay #dan #Menangkan #Total #Hadiah #Rp30.000.000

Sama seperti program kerjasama dengan peniaga atau rakan kongsi sebelum ini, kali ini NICEpay Indonesia bekerjasama dengan TopindoPay.

TopindoPay sendiri merupakan salah satu peniaga kami yang berkecimpung dalam bidang teknologi kewangan (Fintech), dan telah menyertai kami sejak Disember 2019 yang lalu. TopindoPay dikenali sebagai aplikasi digital yang menyediakan produk tambah nilai, pembelian kuota, pembelian token elektrik, pembayaran bil e-dagang dan tv kabel, tempahan tiket kapal terbang, dan menyediakan pelbagai baucar permainan.

PT Topindo Solusi Komunika juga mengambil bahagian dalam membina perniagaan ekonomi digital dengan membantu mewujudkan pekerjaan dengan sedikit akses kepada modal untuk usahawan baru.

Jadi, dalam tempoh 20 Disember 2021 hingga 28 Februari 2022, NICEpay sebagai pembekal gerbang pembayaran daripada TopindoPay mencipta program promo kerjasama yang dipanggil PETASAN (Parti Transaksi Awal Tahun).

Untuk dapat memenangi hadiah berjumlah IDR 30,000,000 dalam tempoh ini, pengguna aplikasi TopindoPay hanya perlu membuat sebanyak mungkin transaksi tambah nilai baki menggunakan BNI, BCA, BRI, Mandiri, Permata, CIMB Niaga, atau Danamon kaedah pembayaran akaun maya. Nominal transaksi minimum ialah IDR 100,000 tanpa sebarang had pada jumlah transaksi harian minimum.

Jumlah hadiah akan diagihkan kepada 12 pemenang dengan jumlah transaksi tertinggi dalam tempoh tersebut. Pastikan anda telah membuat sekurang-kurangnya 24 transaksi dalam tempoh ini untuk dikira sebagai peserta dalam program PETASAN.

Anda boleh menyemak papan pendahulu di sini untuk melihat susunan pemenang yang dikemas kini setiap tiga jam oleh TopindoPay. Lebih banyak transaksi dibuat menggunakan akaun maya, lebih besar peluang untuk mendapatkan hadiah! Untuk mengetahui maklumat lanjut tentang program ini sila Tekan di sini.

NICEpay sebagai pembekal Gerbang pembayaran Indonesia boleh merapatkan perniagaan anda dengan pelbagai kaedah pembayaran. Jangan hanya menyediakan perkhidmatan akaun maya melalui 9 bank utama di Indonesia, tetapi juga perkhidmatan pembayaran menggunakan kad kredit (VISA, Master Card, JCB, Amex), debit terus (BCA KLIKPAY dan Jenius Pay), e-dompet (dompet digital OVO, DANA, LinkAJa, ShopeePay QRIS) , kedai serbaneka (pembayaran melalui Indomaret, Alfamart, Alfamidi, Dan+Dan terdekat), ansuran bukan bank (pembayar menggunakan Akulaku, Kredivo, Indodana), pautan pembayaran (invois digital), kepada perkhidmatan SMS Siaran (SMS OTP daripada penyedia Telkomsel , Indosat, XL, Smartfren, Tri) dan juga pengeluaran.

Ia bukan hanya bertindak sebagai penyelesaian pembayaran Indonesia yang dipercayai dan selamat dengan memegang lesen PCIDSS Tahap 1 yang diperbaharui setiap tahun serta lesen dari Bank Indonesia. Selain itu, ciri FRISK (Sistem Pengenalpastian & Penipuan) kami boleh membantu mengenal pasti dan memantau transaksi berisiko merentas pelbagai parameter. Supaya keselamatan dalam piawaian antarabangsa dapat dikekalkan.

Sementara itu, untuk bantuan 24/7, pasukan Khidmat Pelanggan kami yang berpengalaman dalam menyelesaikan masalah transaksi anda akan sentiasa bersedia untuk menjawab melalui e-mel, sembang WhatsApp, atau telefon.

Jadi apa tunggu lagi? BBagi anda yang belum menyertai sebagai peniaga dan berminat untuk memulakan perkongsian dan mendapat lebih banyak faedah daripada program promosi seperti ini, sila daftar perniagaan anda dengan mengklik butang di bawah untuk melawati laman web kami dan mendapatkan maklumat lanjut tentang perkhidmatan kami .

Dapatkan NICEpay!

Source : https://blog.nicepay.co.id/top-up-saldo-topindopay-dan-menangkan-total-hadiah-rp30-000-000/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=top-up-saldo-topindopay-dan-menangkan-total-hadiah-rp30-000-000

Demikian Informasi update terpopuler tentang #Top #Saldo #TopindoPay #dan #Menangkan #Total #Hadiah #Rp30.000.000 Top Up Saldo TopindoPay dan Menangkan Total Hadiah Rp30.000.000!

Sharing is caring...